Administrator CleanerFreak Opublikowano 9 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 POwinno się dać założyć ankietę myślę że tak będzie łatwiej Ufff, udało się ANKIETA
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 To może skupmy się na małym logo 32x32 (przykład).
nOx Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 a do czego ma być ten mikro rozmiar ?
firmek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Taka mala podpowiedz techniczna Mala ikonke lepiej zapisac w postaci pliku .gif. W duzym skrocie jpeg korzysta z kompresji ktorej efektem jest rozmazanie przez co male obrazki robia sie zlane i nieczytelne. W przypadku gif zmniejszy sie ilosc dostepnych kolorw ale nie bedzie to takie widoczne w przypadku ikonki za to obrazek bedzie wyrazisty.
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Te ikonki zrobiłem poglądowo, żeby wszyscy mogli zobaczyć, że w takim małym rozmiarze się nie nadaje ta grafika. Co do formatu pliku, zapisałem z maksymalną jakością, a wtedy baaaardzo ciężko zobaczyć różnicę z oryginałem (zależy co jest na zdjęciu).
Rudy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 warto wspomnieć kto wykonał logo które proponuje nOx Designed by Adam Dymek http://www.designercase.net
Administrator CleanerFreak Opublikowano 11 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Może takie na ikonkę strony? Super pomysł Jakby to wyglądało przy użyciu kolorów: czarny, czerwony, biały? Te kolory będą w dużym logo. Może ktoś ma jeszcze inny pomysł ? Na razie idą wszystkie loga "łeb w łeb" .
Administrator CleanerFreak Opublikowano 9 Lipca 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Ankieta zakończona i wyniki są znane. A co z ikonką na stronę ?
Gość Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 A co z ikonką na stronę ? Takie będzie dobre?
Administrator CleanerFreak Opublikowano 10 Lipca 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 A co z ikonką na stronę ? Takie będzie dobre? Dzięki J32 Pasuje do tego? co inni na to?
wax-master Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Myślę że jest super jestem za
Thomas Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 jak dla mnie zarówno ikona jak i logo wyglądają świetnie proste,jasne i stylowe
Rekomendowane odpowiedzi