pRUCHACZ87 Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Witam, Mam problem ze swoim samochodem, kilka dni temu jakiś buc przerysował mi przedni zderzak. Postanowiłem udać się do lakierni w celu dobrania koloru do samochodu, chciałem sam naprawić szkodę lecz efekt finalny wyszedł bardzo słabo, przygotowałem zbyt mały obszar roboczy przez co rozprysk farby z sprayu polakierował mi światła i część elementu błotnika, są "chropowate" w dotyku, natomiast jeżeli chodzi o zderzak zrobiły się zacieki i wygląda to paskudnie, proszę mi powiedzieć czym domyć tą lampę i część błotnika jeżeli da się ? I czy mogę znów jeszcze raz polerować i zaczynać od nowa malowanie zderzaka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arecki1338 Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 jakbys dolozyl zdjecie, byloby latwiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRUCHACZ87 Posted June 25, 2017 Author Report Share Posted June 25, 2017 1 minutę temu, arecki1338 napisał: jakbys dolozyl zdjecie, byloby latwiej Czego zdjęcie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arecki1338 Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 tego co probujesz poprawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRUCHACZ87 Posted June 25, 2017 Author Report Share Posted June 25, 2017 Czym zmyć lakier z lampy oraz błotnika, czy można jeszcze raz podjąć próbę lakierowania zderzaka? Nie mam jak zrobić zdjęcia gdyż samochód stoi w garażu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacus Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Najlepiej dedykowanym rozpuszczalnikiem I tak, można. Po wcześniejszym przygotowaniu zderzaka do malowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRUCHACZ87 Posted June 25, 2017 Author Report Share Posted June 25, 2017 8 minut temu, Jacus napisał: Najlepiej dedykowanym rozpuszczalnikiem I tak, można. Po wcześniejszym przygotowaniu zderzaka do malowania Dedykowanym ? Gdzie taki zakupie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arecki1338 Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 tam gdzie kupowales lakier ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRUCHACZ87 Posted June 25, 2017 Author Report Share Posted June 25, 2017 Teraz, arecki1338 napisał: tam gdzie kupowales lakier ? Okey, dzięki Pierwszy raz robię taki zabieg przeważnie oddawałem do warsztatu samochód stąd takie pytania. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts