pRUCHACZ87 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam, Mam problem ze swoim samochodem, kilka dni temu jakiś buc przerysował mi przedni zderzak. Postanowiłem udać się do lakierni w celu dobrania koloru do samochodu, chciałem sam naprawić szkodę lecz efekt finalny wyszedł bardzo słabo, przygotowałem zbyt mały obszar roboczy przez co rozprysk farby z sprayu polakierował mi światła i część elementu błotnika, są "chropowate" w dotyku, natomiast jeżeli chodzi o zderzak zrobiły się zacieki i wygląda to paskudnie, proszę mi powiedzieć czym domyć tą lampę i część błotnika jeżeli da się ? I czy mogę znów jeszcze raz polerować i zaczynać od nowa malowanie zderzaka ?
arecki1338 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 jakbys dolozyl zdjecie, byloby latwiej
pRUCHACZ87 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 1 minutę temu, arecki1338 napisał: jakbys dolozyl zdjecie, byloby latwiej Czego zdjęcie ?
arecki1338 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 tego co probujesz poprawic
pRUCHACZ87 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Czym zmyć lakier z lampy oraz błotnika, czy można jeszcze raz podjąć próbę lakierowania zderzaka? Nie mam jak zrobić zdjęcia gdyż samochód stoi w garażu.
Jacus Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Najlepiej dedykowanym rozpuszczalnikiem I tak, można. Po wcześniejszym przygotowaniu zderzaka do malowania
pRUCHACZ87 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 8 minut temu, Jacus napisał: Najlepiej dedykowanym rozpuszczalnikiem I tak, można. Po wcześniejszym przygotowaniu zderzaka do malowania Dedykowanym ? Gdzie taki zakupie ?
arecki1338 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 tam gdzie kupowales lakier ?
pRUCHACZ87 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Teraz, arecki1338 napisał: tam gdzie kupowales lakier ? Okey, dzięki Pierwszy raz robię taki zabieg przeważnie oddawałem do warsztatu samochód stąd takie pytania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi