Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam jako, że należę do tej grupy I widzę tu mnóstwo fachowców mam pytanie. Mam renault megan 3-w kombi z alufelgami i szukam jakiegoś fajnego pakietu do mycia tzn bez chemii zewnetrznej bo myje na samo obsługowych ale wiadereczko gąbka itd. Szukam czegoś do felg, szczotki ew wosku do ręcznego nalozenia + płyn do skóry chyba Eko nie jestem pewien bo siedzisko jest materialowe a boki wokół skórzane i czegoś do plastików razem z pędzelkiem? Mieszkam w de w nordhein westfallen doradzicie coś? Pozdrawiam 8cb46332a395.jpg

Posted

Podchodzisz do tematu od d... strony.

Do zewnątrz nie chcesz nic, bo co? Bo masz bezdotyk? To tylko popłukasz. Mocniej lub słabiej - ale tak samochodu nie umyjesz. Żeby umyć, musisz wziąć rękawicę i szampon. Inaczej się nie da.

Coś do felg, szczotka - masa tego jest. Deironizery, łilklinety itp.. Szczotki do wyboru - do koloru.

Problem "szczotka ew. wosk" to jak u tego gościa.... woda najczęściej, ziemia, halucynacja, hemoglobina, taka sytuacja. Stawiasz dwie rzeczy obok siebie, a między nimi żadnego związku. Niech Jan Rozen rozwali sobie ryj.

Do środka to samo - tapicerka materiałowa co innego, skaj co innego.

Na wszystko są środki. Są różne - twarde, miękkie, al dente. Poczytaj.