V1RU$ Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Godzinę temu, Birkhof napisał: Jesli nie masz jakichś totalnych szczurów to obydwa sie sprawdza. To jak porównywanie pur do fairy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Spoko, zamówione, zobaczymy w praktyce.
Maciej WTN Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 14 godzin temu, V1RU$ napisał: Spoko, zamówione, zobaczymy w praktyce. Czekam an informacje odnośnie porównania
V1RU$ Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 W dniu 1.03.2019 o 08:45, Maciej WTN napisał: Czekam an informacje odnośnie porównania Urobiłem sobie oba 1:10 oraz 1:50. I na zmianę testuję na różnych mniej i więcej uwalonych pacjentach. Prawa Excede lewa 4D. Generalnie oba robią robotę. Excede zdecydowanie lepiej się pieni - ale kto co lubi i potrzebuje. Nad 4D dużo zachwytów nad koncentracją ale Excede przy 1:50 robi co do niego należy. Nic powalczymy z tydzień i zobaczymy. Na plastiku mam wrażenie że po Excede jest bardziej jałowa powierzchnia.
D@ViD Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 @V1RU$ to test APC czy Tire Cleanerów ?
V1RU$ Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 APC -> ale myje co wleci w ręce Poszło na oponę dla hecy, zbiornik wyrównawczy z forda, obudowę odkurzacza Karcher, stolik ogrodowy, zjeżdżalnie dla dziecka i nie pytajcie co jeszcze. Tak sobie oba poużywam aż mi się znudzi.
Rekomendowane odpowiedzi