wobbjack Posted April 22, 2017 Report Posted April 22, 2017 Witam, na której myjni bezdotykowej w Lublinie bezproblemowo umyje autko na dwa wiadra? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
damian_acc Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Dołączam się do pytania. Gdzie w Lublinie samemu można ręcznie umyć auto? Dla mnie może być też Lubartów. Jak ktoś coś wie to prosze o cynk w tym temacie
mrpawel Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Ul. Hetmanska, myjnia na osiedlu, wjazd z ul. Orkana przy biedronce. Myje tam z własnego wiadra od ponad roku bez problemów - a właściciel b.czesto jest na miejscu. Jeżdżę pod wieczór, na tygodniu wtedy kiedy jest luźno
ernid Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 Ul. Północna przy stacji paliw bp. Śmiało mycie na dwa wiadra, tylko rano albo wieczorkiem aby nie było kolejek. Nigdy się mnie nikt nie przyczepił )
nieskazitelny Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Ul. Hetmanska, myjnia na osiedlu, wjazd z ul. Orkana przy biedronce. Myje tam z własnego wiadra od ponad roku bez problemów - a właściciel b.czesto jest na miejscu. Jeżdżę pod wieczór, na tygodniu wtedy kiedy jest luźno Ja tej myjni nie polubiłem, jakoś słabo tam mi się myło. Z kolei od prawie dwóch lat jeżdżę na myjnię przy ulicy Zagłoby, niedaleko
bialas1 Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 Ul. Północna przy stacji paliw bp. Śmiało mycie na dwa wiadra, tylko rano albo wieczorkiem aby nie było kolejek. Nigdy się mnie nikt nie przyczepił ) Chodzi o tą zółtą myjnię AGAPIT widoczną od Alei?
NervGal Posted November 5, 2024 Report Posted November 5, 2024 Parę ładnych lat minęło, to odświeżę. Lubelacy, gdzie obecnie myjecie samochody?
djtomas Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 Samolub na Felinie, myjnia w środku pola
Recommended Posts