wobbjack Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam, na której myjni bezdotykowej w Lublinie bezproblemowo umyje autko na dwa wiadra? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dołączam się do pytania. Gdzie w Lublinie samemu można ręcznie umyć auto? Dla mnie może być też Lubartów. Jak ktoś coś wie to prosze o cynk w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrpawel Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ul. Hetmanska, myjnia na osiedlu, wjazd z ul. Orkana przy biedronce. Myje tam z własnego wiadra od ponad roku bez problemów - a właściciel b.czesto jest na miejscu. Jeżdżę pod wieczór, na tygodniu wtedy kiedy jest luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernid Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ul. Północna przy stacji paliw bp. Śmiało mycie na dwa wiadra, tylko rano albo wieczorkiem aby nie było kolejek. Nigdy się mnie nikt nie przyczepił ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieskazitelny Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ul. Hetmanska, myjnia na osiedlu, wjazd z ul. Orkana przy biedronce. Myje tam z własnego wiadra od ponad roku bez problemów - a właściciel b.czesto jest na miejscu. Jeżdżę pod wieczór, na tygodniu wtedy kiedy jest luźno Ja tej myjni nie polubiłem, jakoś słabo tam mi się myło. Z kolei od prawie dwóch lat jeżdżę na myjnię przy ulicy Zagłoby, niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ul. Północna przy stacji paliw bp. Śmiało mycie na dwa wiadra, tylko rano albo wieczorkiem aby nie było kolejek. Nigdy się mnie nikt nie przyczepił ) Chodzi o tą zółtą myjnię AGAPIT widoczną od Alei? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NervGal Opublikowano Wtorek o 16:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:37 Parę ładnych lat minęło, to odświeżę. Lubelacy, gdzie obecnie myjecie samochody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi