piotr@sta Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Witajcie Uszkodziłem mojego marolexa Master ergo 3000 a konkretnie "zawór" w nim pozwalający na opryskiwanie. Gdzie można kupić ten element (na stronie marolexa już patrzyłem i nie widzę) a na gwarancję raczej to nie przejdzie? Ma ktoś sposób na naprawę tego zaworka? Element uszkodzony wygląda tak Znajduje się on w miejscy zaznaczonym A po rozebraniu w tym otworze zamyka i otwiera przepływ cieczy
hardy_pol Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 zapytaj się użytkownika MarolexSerwis jak nick wskazuje powinien wiedzieć coś na temat dostępności części ogólnie w marketach gdzie jest Marolex sprzedawany są takie zestawy naprawcze i być może coś takiego tam jest nigdy się temu bliżej nie przyglądałem
MarolexSerwis Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Witam, Proszę o kontakt na mail serwis@marolex.pl Wyślemy tą część do Pana. Należy pamiętać aby nie zostawiać zablokowanego przycisku "auto" po skończeniu pracy. To może być przyczyną takiej sytuacji. Pozdrawiam, Karol Okolus
marekpriv Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Witam, mam podobny problem z zaworem. Pomimo naciskania przycisku spustowego nie leci ciecz. Dźwignia przycisku po pełnym naciśnięciu nie odciąga zaworu.
Rekomendowane odpowiedzi