Simoooon97 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Witam Niedawno wpadła do mojego "arsenału" Funky Witch Extremely Soft Finish Towel - 40x40cm. Fibra o gramaturze 600 GSM Jest to najdelikatniejsza fibra z jaką miałem kiedykolwiek styczność Bardzo fajna etykieta picture share Fibrę testowałem z QD CarChem, BOTOX od Funky, QD1 ADBL i uwaga QW ADBL z którym nie było większych problemów przy docieraniu (na czarnym lakierze) picture share capture Fibra jest już po kilku praniach a wygląda dalej jak nowa Nie zostawia włosia, a spora gramatura sprawia, że bardzo szybko chłonie wodę i jest bardzo fajna do osuszania zakamarków
Funky Witch Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 [ref]Simoooon97[/ref], Dziękuję za post. Zachęcam do sprawdzenia innych produktów
WaxItCar Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 [ref]Simoooon97[/ref], Dziękuję za post. Zachęcam do sprawdzenia innych produktów a przede wszystkim Fat Rubs 1200gsm mikrofibry jak najbardziej Simoooon97 nie jesteś pierwszą osobą, która stwierdziła, że Extremely poradził sobie super z QW od ADBL chodź ja nigdy problemu nie doświadczyłem
Rekomendowane odpowiedzi