Simoooon97 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 [ref]Mariuszprusia[/ref], Dzięki Było oklejane ale na fotkach jakoś taśmy nie złapałem [ref]Michał126[/ref], [ref]Mariuszprusia[/ref], Mnie się fajnie pracowało Chociaż robota czasochłonna ze względu na twardość lakieru Siemanko Ostatnio było trochę czasu więc postanowiłem pobawić się Carbonem którego nie dawno kupiłem Niestety przeliczyłem się z pogodą więc Zymol nie miał jak się wygrzać i wypocić Golfik nie prezentował się zbyt ciekawie ... image hosting free no registration image hosting free no registration image hosting free no registration image hosting free no registration Nie ma co fotek pstrykać tylko trzeba się nim zająć Rozrobiłem pianę 1:7 image hosting free no registration Wszystko przygotowałem już do mycia ... image hosting free no registration Wchodze do garażu a tam myjki brak Jak się później okazało tata zawiózł myjkę na serwis bo coś się z nią działo Nie ma co narzekać przelewamy pianę do merkurego a dodatkowo odrobina szamponu image hosting free no registration Pędzelkujemy detale image hosting free no registration Następnie Tire Cleaner od SG i lecimy uszczelki + opony image hosting free no registration image hosting free no registration Na felgi leci tuga image hosting free no registration Mało co krwawi ale byłodosyć zimno image hosting free no registration Pędzelkujemy image hosting free no registration I na koniec płukanie Rozrabiamy szampon i lecimy temp image upload temp image upload Na dolne partie rękawica z frędzelkami temp image upload No i przygotowujemy miksturę na wnęki temp image upload Psiukamy a po chwili pędzelkowanie temp image upload photo share Następnie płukanie, osuszanie idziałamy dalej photo share photo share Cleaner bardzo fajny. Usuną waterspoty i nadał śliskości lakierowi Teraz czas na króla imprezy photo share Robiło się już szaro więc auto do garażu i lecimy dalej Na plastiki zewnętrzne poszedł Perl photo share photo share Szyba czołowa oberwała mleczkiem nielsena na DA photo share Następnie NW CarChem photo share Opony dostały Tyre Gel który nie jest mega trwały ale uwielbiam jego efekt photo share photo share Na uszczelki poszedł ... Już w ręce miałem photo share Ale chwila Przecież mam Tyre coat photo share photo share Na wnęki poleciał coli photo share photo share photo share No i docieranie photo share No i wystarczy jak na jeden dzień Następnego dnia stwierdziłem, że czas już na "gumy" więc trzeba było je ogarnąć photo share Zestawik gotowy photo share SG Tire Cleaner 1:1 photo share Szczotkowanie photo share Płukanie photo share No i druga strona photo share photo share Chwila na przeschnięcie photo share Perl 1:5 photo share photo share pictures upload pictures upload pictures upload Chwila na wchłonięcie i test wody pictures upload Co ciekawe dywaniki niby o tych samych numerach produkcyjnych a zupełnie inaczej chłonęły perla No i fotki golfika pictures upload pictures upload pictures upload pictures upload pictures upload pictures upload pictures upload pictures upload pictures upload Ufff... trochę tego było Mam jeszcze trochę roboty więc za niedługo znów coś opiszę Dzięki za poświęcony czas na przeczytanie Jako bonus kropelki pictures upload screen shot pc
Fitte Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Lubię to To juz raczej ostatnie przyjemne smalcowanie w tym sezonie
czarekcw Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Szmalcujesz etc a cała antena woła o pomstę do nieba, gdzie jest ori plastik na podstawie? Bacik też jakiś średni
Simoooon97 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 [ref]czarekcw[/ref], Antena jest cała orginalna w bdb stanie Jedynie naderwana jest uszczelka - tak już było jak go kupiłem Zajmę się tym jak będę zdejmował podsufitkę
Pawelek19 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Szmalcujesz etc a cała antena woła o pomstę do nieba, gdzie jest ori plastik na podstawie? Bacik też jakiś średni oryginalnie tam jest gumowa podkładka która parcieje i się rozpada Bardziej to temu autu brakuje gwintu do tych felg niż tej gumki
czarekcw Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 [ref=#ff3366]Pawelek19[/ref], mi tłumaczyć nie musisz bo przez 5 lat miałem Mk IV . Jak kupowałem ze 3 lata temu nowy zestaw naprawczy to jednak jest plastik (części brane w GETem).
Simoooon97 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 ref=#ff3366]Pawelek19[/ref], wspominałem wcześniej, że wpadną sprężyny -40 [ref]czarekcw[/ref], Mam drugą antenę w idealnym stanie wraz z uszczelką Jednak wszystkiego na raz nie ogarne Jednak staram się aby było jak najlepiej
Rekomendowane odpowiedzi