Treys Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam Przyszła pora na test szamponu od Fireball jako, że samochód niedługo będzie ubrany w powłokę był to moment na test szamponu, producent podaje że należy użyć proporcji 1:800 ja jednak nie zależnie jaki to szampon zawsze leje 50ml czyli tutaj też tak zrobiłem wlałem całą próbkę Samochód może nie był aż tak brudny ale coś tam jednak się znalazło, dodam iż leży na samochodzie Duragloss Track Claw Zaczynamy od Prewashu a tutaj poszło 100 ml produktu Unique Athena na 400 ml wody Zaczynamy Opinie: - Szampon bardzo dobrze się pieni prace umila bardzo przyjemny zapach, nie wiem co to jest gdzieś go już czułem bardzo fajny - Jak widać nie narusza LSP jest bardzo delikatny powiedział bym aż za bardzo, nie wiem czy tak ma być ale w paru miejscach musiałem się wspomóc palcem aby usunąć drobny brud czy tez tygodniową krew owadów - Mógł by być bardziej śliski tutaj trochę się zawiodłem - Pieni się bardzo dobrze już wspomniałem oraz bardzo długo utrzymuje się na powierzchni samochodu nie ma także problemu z wypłukiwaniem, samochód się domył. Jestem typowo bezstronny jednak ja nadal "swój" ulubiony szampon, czy bym polecił Fireball'a ? Tak jednak dobrze by było aby zaszły pewne zmiany względem śliskości i agresywności nadal aby miał naturalne PH jednak mocniejszą siłę działania.
Rekomendowane odpowiedzi