Trociniarz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam, Panowie, czy polecicie jakiś sprawdzony środek do plastików zewnętrznych ale nie czarnych a granatowych ? Są diabelnie spłowiałe auto to XC70 i dużo tego plastiku. [mod=damian]Rozmiar zdjęcia łamie regulamin[/mod]
Faralyzeus Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Koch nano magic plast care
daniel87 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Trociniarz, jeśli spłowiałe to Owatrol polytrol
lec34 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam, Mam takie same Volvo z granatowymi zderzakami. Znaczy do tej por sądziłem, że są granatowe bo były wypłowiałe właściwie w kolorze szarym ;/ Umyłem APC i nałożyłem Meguiars Gold Class Trim Detailer. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia 50/50 ale efekt genialny ! Szczerze polecam. Nie wiem jak z wytrzymałością powłoki bo niedawno nakładałem.
Baary Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam macie jakiś sposob na zarysowany otartą lekko szarą plastikową listwę pod zderzakiem? Żeby jakoś wygładzić, przyciemic bo otarcie jest jaśniejsze od reszty i się trochę rzuca w oko.
Trociniarz Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Koch nano magic plast care Trochę czasu mineło ale dziękuję, to była dobra rada - produkt rewelacyjny.
Rekomendowane odpowiedzi