sebba75 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Auto z 2006 roku przebieg 95,000km ale cale swe zycie spedzalo na myjniach szczotkowych,co spowoadowalo bardzo mocne zniszczenia lakieru, na masce i na przednich blotnikach jest mnostwo odpryskow po kamieniach ale te elementy moze beda lakierowane na wiosne.Masaze wykonane wlasciwie na calosci produktami Scholla wstepnie prawie calosc byla matowana reczni na S0 pozniej rozne kabinacje S10 S17 troche Menzerny i efekt calkiem dobry Spojler zdjety zeby cala klape doprowadzic do dobrego stanu Nie moglem sobie odpuscic i postawilem skodlinke na letnich kolach i tyle mojej radosci
Łapek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ładna skodzianka. Kolorek 1 klasa. Dbaj o lakier i zero szczotek. Miałem nowe autko p.206 w tym kolorku i latałem na szczotki to po roku masakra. Trzeba było polerkę strzelić i potem juz tylko reczne mycia.
JJ. Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 sebba75, bardzo ładnie, gratuluje Czas pracy?
sebba75 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 sebba75, bardzo ładnie, gratuluje Czas pracy? Dzieki za mile slowa, ja mam dosc duzy problem ze zliczaniem godz poniewaz mam telefon klientow faktury itd raczej zajmuje sie autami bez krotkiego terminu realizacji a to akurat bylo bez pospiechu wlasciciel moze czekac:)
tdi Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 sebba75, fajny projekt i fajne auto
Przemek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Sebba, a to auto tak na lato kupiłeś? Łapek, poczytaj dobrze forum, to poznasz kto to sebba75. I nie będziesz komentarzy wrzucał typu takiego jak wrzuciłeś. Sorry za OT.
sebba75 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Sebba, a to auto tak na lato kupiłeś?Łapek, poczytaj dobrze forum, to poznasz kto to sebba75. I nie będziesz komentarzy wrzucał typu takiego jak wrzuciłeś. Sorry za OT. Trafilo sie i kupilem ale juz stoi do sprzedania ktos sie pewnie znajdzie A Ja Przemku jestem jedynie amatorem ktore doksztalc swoeje umiejetnosci dzien dnia
nOx Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Piękna praca zresztą jak zawsze jest naprawdę Pro co poszło na zabezpieczenie lakieru ?? A Ja Przemku jestem jedynie amatorem ktore doksztalc swoeje umiejetnosci dzien dnia
kuba Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Śliczny kolor ! Zdjęcie 50/50 z boku mnie zniszczyło kurde przedtem to był niebieski mat normalnie. Super praca jeszcze raz gratulacje.
stefino Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Bardzo fajny kolorek i wyśmienite efekty. Swoją drogą to w okolicach Poznania uważajcie na dokładnie taką samą Octavię- zwłaszcza na DK92- lubi sobie latać a w niej dwóch mało lubianych przez społeczeństwo "organów".
Rekomendowane odpowiedzi