grabek246 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam, sponsorem testu jest: Opis ze strony producenta: Nanotechnologia wreszcie w przystępnej cenie! Trwałość do 6 miesięcy, szybka aplikacja i mocny efekt hydrofobowy. Poprawia widoczność w trakcie jazdy w nocy oraz w deszczu. Minimalizuje efekt blasku nocnego nadjeżdżających z naprzeciwka pojazdów przez co jazda staje się bezpieczniejsza niż dotychczas. Wycieraczki stają się zbędne! Pęd powietrza usuwa z szyb wszelki opad w tym również brud drogowy. Przyleganie owadów, lodu, śniegu jest ograniczone. Wyprodukowano w UE. Zastosowanie: Powierzchnia szkła musi być czysta, sucha i dokładnie odtłuszczona. Po otwarciu produkt należy całkowicie zużyć. Nie stosować w bezpośrednim świetle słonecznym lub na gorącej powierzchni. Aplikuj wykonując ruchy okrężne, dokładnie pokrywając powierzchnię aż do powstania lekkiej mgiełki. Pozostaw do wyschnięcia na około 20 minut, pozostałości ściągnij miękką mikrofibrą. Szyby przepolerowane tlenkiem ceru, kilkukrotnie odtłuszczone IPA oraz Eraserem Bardzo zainteresowała mnie opcja niewidzialnej wycieraczki w formie chusteczki. Myślałem że będzie to kompletnie nietrafiony pomysł ale okazało się inaczej. Odtłuszczamy: Chusteczki po otwarciu: Aplikacja: Chusteczki po aplikacji: Mgiełka po około 20 minutach: Po polerowaniu: Jedna chusteczka wystarczyła mi na aplikacje na przednią szybę, szyberdach oraz dwie szyby boczne. Ze wzgledu na duży upał panujący podczas aplikacji produkt momentalnie wysychał. bałem się że mi go braknie. szyba dopolerowała się z resztek bez najmniejszego problemu. Woda startuje z szyby przy około 50km/h powłoka po tygodniu prezentuje się tak:
kruger Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 no to jeszcze filmik w deszczu podczas jazdy i aktualizacja np za miesiąc
grabek246 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Aktualizacja bedzie na 100% a o do filmiku w deszczu moze nie byc tak łatwo
kruger Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 eee nie przesadzaj, u mnie 3ci dzień pada RainX dzielnie walczy u mnie
grabek246 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 kruger, nie chodzi o sam deszcz ale o to ze bardzo zadko jezdze tym autem. Moze w sobote coś sie uda nakrecic
grabek246 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Up! Jak widać powłoka na szybie ma się bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi