sebeksebast Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam, Poszukuję osoby, która jak najdokładniej wypierze wnętrze mojego auta - Audi A6 C4 - wraz z podłogą i bagażnikiem. Prośbę kieruję zarówno do amatorów jak i profesjonalnych firm Jestem dosyć mobilny w obrębie wschodu woj. mazowieckiego, tj. Siedlce, Łuków, Mińsk Mazowiecki, okolice Otwocka, ewentualnie obrzeża Warszawy.
Kodziak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mój dobry znajomy się tym zajmuje. Mogę podać Ci kontakt
sebeksebast Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ok, podaj kontakt na PW.
camus Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 Odgrzewany kotlet, ale może komuś się przyda - mam odkurzacz pioracy (Georg'a) i nie zawaham sie go uzyc by komus pomóc.
etr Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 Odgrzewany kotlet, ale może komuś się przyda - mam odkurzacz pioracy (Georg'a) i nie zawaham sie go uzyc by komus pomóc. a skąd jesteś? Północ mazowsza może?
camus Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Warszawa Wschód, ale jak jest potrzeba to mogę dojechać na północ.
Rekomendowane odpowiedzi