tdi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Big, we wrześniu czeka mnie dużo wyjazdów więc się dowiemy jak z trwałością PN, Big, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie Ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Super Octavia... Brawa dla syna... Ciekawe co mój ojciec powie, jak mu tak odpicuje naszą Meg.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Na początek kilka zdjęci po aplikacji wosku Collinite (nałożony w sierpniu) Listopad: Luty: A dziś umyłem Octawkę Użyłem szamponu Gold Clas i aktywnej piany by Castorama. Przed: Skutki zimy Po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 nie ładnie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 kuflik, kupiłem już na to odpowiednie środki jak jutro będzie mi się chciało to doprowadzę lakier do porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Profi robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 cichy, Przez dwa dni piątek i sobotę walczyłem z lakierem czyli mycie, glinka, UC i potem Srp a na koniec Autoglym EGP i po 24h Poorboy's Natty's Paste Wax Red :szeroki_usmiech Wybaczcie że opony nie nabłyszczone ale nie było czasu Stan przed: i po Więcej fot jak wyjdzie słońce :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Juz nie mogłeś wytrzymać co? Wygląda pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Marco, dzięki Juz nie mogłeś wytrzymać co? no ale z kondycją to po zimie u mnie cienko 8h godzin aż jak nigdy ale efekt jak najbardziej wart włożonej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 No to oby teraz wytrzymać do następnej zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ale wypucowana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi