rabbit211 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Mam prośbę o pomoc w inspekcji lakieru, pacjent skoda fabia rok temu przeszła korektę, menzerna fg500 i sf4000 wyszło ładnie, przyszedł czas na odświeżenie lecz nie jestem pewien czy sam finish wystarczy na pozostałości po zimie. Oto zdjęcia w słoneczku prosze o opinie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotto0 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Tylko ponowne lakierowanie. Nie no, finish pewnie da radę.
SzymekM Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Zrób sobie fragment elementu jakaś pastą finishhową , potem inspekcja ponowna i się przekonasz. Pozdro Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
rabbit211 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Widzę, że w weekend majowy humor się wyostrza rok temu przed korekta może dał bym sie nabrać bo autko kupione od kobiety wożącej dzieciaki do szkoły więc można sobie wyobrazic co działo się na lakierze, momentami rotacja+futro z Kochem heavy CUt nie dawało rady, juz liczyłem ile lakierowanie całego samochodu mnie wyjdzie DZieki za odp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodane po 4 godzinach 7 minutach 59 sekundach: Wykonałem kilka prób czarny nat+ sf4000 na ok 1500/min efekt niezadowalający pomarańczowy nat+ sf4000 rownież lipa, myśle wiec ze bedzie trzeba zaopatrzyć sie w pf2500 i moze inny pad niż nat, pojechać dwa etapy polish i finish... A myślałem ze uda sie iść na łatwiznę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rabbit211 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Wykonałem kilka prób czarny nat+ sf4000 na ok 1500/min efekt niezadowalający pomarańczowy nat+ sf4000 rownież lipa, myśle wiec ze bedzie trzeba zaopatrzyć sie w pf2500 i moze inny pad niż nat, pojechać dwa etapy polish i finish... A myślałem ze uda sie iść na łatwiznę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rekin175 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Niestety jak zawsze łatwo być nie może bo było by nudno, moim zdaniem po PF2500 będzie gitara plus SF
Rekomendowane odpowiedzi