piotrekkk1985 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dzisiaj moja 2 letnia córeczka postanowiła sobie zrobić z samochodu tablice do pisania kamieniem Czy da się coś z tym zrobić be zmalowania? Korekta da rade to usunąć? Planowałem już od jakiegoś czasu zakup maszyny DA wiec teraz pewnie będzie to najlepsza pora. Doradźcie proszę jakie pady oraz pasty użyć po kolei żeby się tego pozbyć. Maszyna to pewnie Krauss na poczatek. Pacjent to Mazda6 2013r wiec lakier raczej miękki.
radek7155 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Największym problemem będzie grubość lakieru bo w mazdach jest cieniutko a trochę ciąć trzeba no i pytanko mierzyłeś ile go tu rzeczywiście jest ?
piotrekkk1985 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie mierzyłem ... możne jutro będę miał okazje to sprawdzę. Więcej jak 120 pewnie nie ma.
Kr3t Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Rysy bez problemu do zgubienia Ja pracuje na menzernie - polecam system, choć na rotacji dopiero daje z siebie 100%. Jeśli chcesz o tak z grubsza możesz spróbować po taniości zakupić UC i ten na DA tez da rade
piotrekkk1985 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Najbardziej martwi mnie ta rysa na blotniku bo chyba jest najglebsza. Manzerna na DA tez chyba powinna dac rade?
piotrekkk1985 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Największym problemem będzie grubość lakieru bo w mazdach jest cieniutko a trochę ciąć trzeba no i pytanko mierzyłeś ile go tu rzeczywiście jest ? 100 mikronow
radek7155 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Z taką gruboscia myślę że nie powinno być problemu tylko teraz musisz dopytać się kogoś kto walczył z takim lakierem jak mniej-więcej on się sciera.Co do Da też się da tylko jest o wiele więcej roboty
Rekomendowane odpowiedzi