Rudy Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Jak za oknem jest każdy widzi... ...nie odśnieżone chodniki, zawalone parkingi i wypchanie samochodów z zasp... ...Te codzienne zmagania kojarzą mi się z również wymagającym autem które miałem okazje jakiś czas temu robić. Właścicielowi zależało na odzyskaniu blasku auta którego nigdy nie oszczędzał. Środki które użyłem: Emulsje polerskie Meg`sa Pady 3M Glinka Meg`s Kosmetyki Swissvax (mn. wosk saphir, felgi autobahn) Przed Po Chyba największy (ze względu na wymiary i wiernych) cmentarz jaki do tej pory widziałem Po 50/50 A tu 'walka' o której wspominałem Żeby dokładnie umyć dach trzeba było 3 razy z każdej strony przestawiać drabinę. Dla najlepszego efektu i wygody preferuje zdejmowanie felg z auta. Niestety prześwit auta i rodzaj zawieszenia nie sprzyjał uniesieniu go zwykłym podnośnikiem aby podnieść cała stronę na raz. Shiny back wheel Końcowy efekt
KubaCK Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 fajna robota, fajne auto, w ogóle fajny post
Gość Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 No, w końcu jakaś hitsoryjka z tłem. Gratuluję
bartek881 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 świetne auto no i robota wysoki połysk
wax-master Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Miałem styczność z tymi autami i powiem ,że jest przy nich duuuużo roboty Nice job
Gość Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 piękna czerń, bez gwiazdy nie ma jazdy
Rudy Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Miałem styczność z tymi autami i powiem ,że jest przy nich duuuużo roboty z wnętrzem 3dni zabawy po około 9h piękna czerń, zdecydowanie bardzo bardzo czarny, wręcz smoła
Marco Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Osłona kola mnie rozwala... Kawał dobrej roboty! Gratulacje!
YoungDetailer Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Piękna Gelenda i piękna robota, szkoda że trochę mało zdjęć tego pięknego lakieru.
Gość Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Super robota. Samochód mmmm:) moje motoryzacyjne marzenie:)
Rekomendowane odpowiedzi