SONAX PROFILINE Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Cześć Wszystkim Mam przyjemność w imieniu jednego z naszych Dystrybutorów (firmy MotoTech) zaprosić forumowiczów i nie tylko na Pierwszy "SONAX DAY" w Szczecinie Wszelkie informacje znajdziecie tutaj: http://www.mototech24.pl/news-1/ Gorąco zapraszam
WojtAs1985 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Witam niestety ale późno zobaczyłem wasz post. Będziecie jescze organizować taki spot w Zachodniopomorskim?
SONAX PROFILINE Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Z pewnością - entuzjastyczne przyjęcie przez Detailerów takiej formy prezentacji motywuje nas bardzo do działania. Do końca roku dajemy sobie czas na dopracowanie wszelkich szczegółów naszej aktywności i poprawę niedociągnięć organizacyjnych (wiem, że za późno umieszczamy informację o SONAX Detailing DAY w internecie) - ale spotkania "wypadają" bardzo spontanicznie. W przyszłym roku opublikujemy (mam nadzieję) kalendarz wszystkich imprez w których będziemy uczestniczyli - na forum oraz na naszym FB
d3bian Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 @sonax profiline cos na fb nie.moge znaleźć czy planujecie cos zorganizowac we wsi zwanej Szczecin? Przydalo by sie bo wydaje mi sie że w tym rejonie to caly czas niszowe zagadnienie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi