januszek1994 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Witam, Drodzy koledzy i koleżanki, pracuje w firmie gdzie malujemy elementy żółtą farbą i w któryś piękny dzień gdy samochod stał na parkingu z wiatrem poleciało na samochod z pistoletu migiełka. Efekt: cały samochod w zółtych malutkich kropeczkach. Jak sobie z tym poradzic? Czy glinka da radę? Czy od razu polerka? Proszę o pomoc
YushokU Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Ja się z takim problemem nie spotkałem osobiście, ale przeglądając relacje, zauważyłem że glinka zazwyczaj nie daje rady i trzeba to traktować polerką. viewtopic.php?f=9&t=24290 @januszek1994 czy nie miałeś dawno temu konta na forum pcformat ?
franekfr Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Jak najbardziej glinka da rade;) ostatnio bratu pomagalem ten roblem rozwiązać.
januszek1994 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Dzięki Panowie za odpowiedzi. W najbliższym czasie sprawdzę jak sobie poradzi glinka. O rezultatach poinformuje na stronie. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi