MWisnia Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Mianowicie parę dni temu pianownica mi spadła i upierdzieliła się końcówka pianująca. Czy jest możliwość zakupu jakiegoś pasującego zamiennika bo oryginał 60 PLN??
dawid.zu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wydaje mi się że pytanie na poziomie istniejących tematów
Barista Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Co dokładnie potrzebujesz? Tą 5 centymetrową końcówkę bez dyszy i filców?
SJake Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Mianowicie parę dni temu pianownica mi spadła i upierdzieliła się końcówka pianująca. Czy jest możliwość zakupu jakiegoś pasującego zamiennika bo oryginał 60 PLN?? Sama rurka/konektor to koszt około 7zł. Poszukaj dobrze po sklepach. Chyba że uwaliłeś tą gwintowaną część w głowicy, wtedy będzie drożej, ale raczej taniej niż 60zł Zgłoś się do sklepu w którym kupiłeś FM10, jak dobry to pomogą, jak ciulowy to... już tam nie kupuj.
Rekomendowane odpowiedzi