szewczyksb Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Macie może jakiś sposób na zapleśniałe, zagrzybiałe pasy (pasy bezpieczeństwa) ? apc, degreesery itp. itd. nie działają, ostatnim razem udało mi się to 'w miarę' doczyścić chemią typowo na pleśń, jednakże efekt nie był super.
poorsultanpl Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nic innego mi nie przychodzi jak środki do zwalczania grzybów, a ewentualnie po tym APC, może jakiś roztwór piany aktywnej, środki do prania tapicerki? Jest też na tapicerce?
virusman Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 viewtopic.php?f=17&t=10503&view=unread#unread zobacz tu, do ostatniego posta nalezy dopisac, ze srodek aplikowany kilkukrotnie, po kazdej aplikacji odczekane dobre 15min.
szewczyksb Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie, nie było na tapicerce-tylko pasy. Dzięki za podpowiedz, stestuję
virusman Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie testowałem tego środka na tapicerce materiałowej.
Rekomendowane odpowiedzi