gawlik1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam wszystkich planuje zakup ktoregos z w/w woskow chodzi mi o trwalosc i dobre wlasciwosci hydofobne no i oczywiscie o piekne kropelki Prosze o pomoc w wyborze. Dzieks.
menior Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ten co wymieniles z megsa nie cieszy sie zbyt dobra opinia,tego akurat nie mialem ale mam NXT i slabizna a cena wysoka,z Megsa to chyba tylko 16-tka jest zachwalana,do Colli chyba nikt nie ma zastrzezen natomiast
fifi5 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Mam ultimate wax w wersji w płynie liquid. Niby zarzekają się że to to samo co wersja paste, ale ja go nie polecam. Raz położony na ultimate polish wytrzymał raptem miesiąc i zszedł przy pierwszym myciu szamponem megsa, a auto garażowane. Nawet na jałowej powierzchni trzyma kiepsko. Jeśli coś z mega to jedynie #16, trzyma jak szalony a kropelkuje jak wściekły
gawlik1985 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzieki za opinie wezme tak jak mowicie 915 Pozdro....
Rekomendowane odpowiedzi