kita33 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 A gdzie mam pytać? Jak zapytam o Soft/wafle Dryer w porównaniu do Silk Dryer w temacie Soft/wafle Dryer to też będzie źle?
kamilgt Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 A sorry, nie zauważyłem słowa "do", myślałem, ze pytasz o porównanie tych dwóch ręczników a nie do Silka
MikeFoto Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Pytanko mam, czy do osuszenia auta wystarczy mniejsza wersji tj 50-55 czy raczej należy brać wersję dużą ?
Piotrek Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Pytanko mam, czy do osuszenia auta wystarczy mniejsza wersji tj 50-55 czy raczej należy brać wersję dużą ? Zbyt wiele czynników żeby jednoznacznie odpowiedzieć, ale jeżeli zabezpieczenie jest w dobrym stanie, a Ty umiejętnie spłuczesz samochód klasy B lub C to mała wersja powinna wystarczyć
MikeFoto Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 czyli do osuszania tak po myciu (gdy na aucie juz jest wosk -fusso) to wystarczy ten mniejszy ? a gdy mamy do osuszania auto na którym niema wosku, woda tafluje itp to raczej ten duży? Rozumiem ze nawet ten mały można wycisnąć z nadmiaru wody i wycierać dalej ?
Fitte Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Kupiłem dużego Silka i jestem pod ogromnym wrażeniem Suszenie auta przy nawoskowanym samochodzie to przyjemność! Ręcznik tylko trochę wilgotny
matteo1309 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Ktoś może mi odpowiedzieć jak wypada w porównaniu z MM dry me crazy? Chodzi mi o chłonność/kulturę osuszania, może ktoś posiada oba te ręczniki.
Trololo Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 Nie mam dużego porównania bo jedynie fluffy ale ten ręcznik miażdży. Mimo ze jedno stronny to chlonie wode jak głupi. Z nim osuszanie to przyjemność
matteo1309 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 Też mam Fluffy i jest ok, ale korci mnie kupić coś lepszego i mam dylemat co
gprzesniak Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Mam silka w wersji większej i powiem że do tej pory żadnym ręcznikiem nie pracowało się tak fajnie. Jakość wykonania i chłonność mega . Jestem w stanie osuszyć Hondę CRV po lifcie z 2015 roku bez spocenia ręcznika. Jest delikatny i mega chłonny. Zamówiłem już drugą sztukę. Flufery są dobre ale to nie ta półka. Silk jest w tej chwili nr .1 . Polecam ten ręcznik jak i inne szmatki Gyeon.
Rekomendowane odpowiedzi