SmoK Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Bardzo fajny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvey Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kolego ja się chyba w końcu muszę do Ciebie wybrać Wiem, że kiedyś do mnie pisałeś w tej sprawie, ale chyba się zakręciłem i nie odpisałem. Ps. Relacja super, no i masz fajny zestaw do prania tapicerki, który by się u mnie przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek2014 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Duzo pracy fajny efekt.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgritone Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jaki masz odkurzacz piorący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 super praca jak również fotorelacja którą dobrze się ogląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Kolego ja się chyba w końcu muszę do Ciebie wybrać Wiem, że kiedyś do mnie pisałeś w tej sprawie, ale chyba się zakręciłem i nie odpisałem. Ps. Relacja super, no i masz fajny zestaw do prania tapicerki, który by się u mnie przydał A zapraszam zapraszam, już chyba dawno pisałeś bo już nie pamiętam nawet, teraz studia inżynierka trochę to wszystko zeszło na drugi plan, no i zima to też warunków nie ma Przypomnij się proszę na PW Duzo pracy fajny efekt.pozdr Pracy faktycznie sporo, zwłaszcza ten że tak powiem tłuszcz na podłokietniku dużo zabawy z tym było, ale krok po kroku wszystko zeszło Jaki masz odkurzacz piorący? Korzystam z Puzzi 100, to mój pierwszy piorący sprzęt wieć nie narzekam jestem zadowolony ! Wybaczcie, że dopiero teraz ale nie było czasu na forum zaglądać Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 mam pytanko boczki drzwi robiłeś ręcznie czy odkurzaczem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Namaczane i pranie ręcznie ale odsysanie odkurzaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dzieki....wyszło extra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi