sebba75 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Nie bardzo wiedzialem czy akurat te zdjecia nadaja sie do tego dzialu bo auto fabrycznie nowe i w dobrym stanie po transporcie wiec korekta lakieru tez mala ale kolor auto mi sie mega podoba
fonnes Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 auto fabrycznie nowe i w dobrym stanie po transporcie mimo wszystko Kolorek wyjątkowy
malkolm Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 no trzeba przyznać że jest to jedno z ładniejszych aut dostępnych obecnie na rynku
sebba75 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 no trzeba przyznać że jest to jedno z ładniejszych aut dostępnych obecnie na rynku Fakt i super jezdzi naped na 4 kolka dobry silnik 240hk i ta skrzynai biegow zmian biegow blyskawicznie szybka i sniegu teraz duzo
Thomas Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 fajny kolor samochodu i felg mam podobny,deczko jaśniejszy ciekaw jestem jak i u mnie będzie wyglądało
hondas Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie chciales wziasc bialego,ralliart ladnie w nim wyglada.
Rekomendowane odpowiedzi