Yoda Master Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Koleżanki i koledzy, Wreszcie udało mi się zrealizować mój plan. Chciałbym wprowadzić na polski rynek nową markę produktów skierowanych do ludzi, dla których auto to nie tylko cztery kółka i silnik. W związku z tym mam do przetestowania kilka produktów. Zaznaczam, że testery nie są duże, mają po 20ml. Nie mniej jednak można je wypróbować i porównać z innymi produktami. Na początku zależy mi żeby wyniki testu były przesłane na moje PW. Później, po analizie, zostaną opublikowane. Osoby, które będą chciały przeprowadzić testy proszę o informację z jakimi produktami będą porównywać. Oto lista: 1. wosk w płynie 2. szampon 3. preparat do metalicznych zanieczyszczeń 4. preparat do usuwania smoły i podobnych zanieczyszczeń 5. preparat do usuwania insektów i ptasich odchodów 6. niewidzialna wycieraczka 7. preparat do czyszczenia szyb 8. preparat do usuwania zabrudzeń z klocków hamulcowych 9. preparat do czyszczenia komory silnika 10. preparat do czyszczenia wnętrza 11. preparat do czyszczenia wnętrza 12. preparat do czyszczenia skór Bardzo zależy mi na zdjęciach i filmach. Proszę w tym temacie o zgłaszanie chęci, opis co z czym. Po wyborze testujących próbki zostaną wysłane. Testy proszę przeprowadzić w ciągu 10 dni. W razie pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam
detailercar Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłaszam się do testów Mogę przeprowadzić test następujących środków i porównanie z: 1:wosk w płynie-Shiny Garage Bee's Knees Purple Spray Wax 3:preparat do metalicznych zanieczyszczeń- Tuga Chemie 4. preparat do usuwania smoły i podobnych zanieczyszczeń- z prickbort oraz tar remover gel 7. preparat do czyszczenia szyb- AngelWax VISION Glass Cleaner oraz płyn do szyb z ADBL 9. preparat do czyszczenia komory silnika- Red Devil, Dimer 10. preparat do czyszczenia wnętrza- Red Devil 12. preparat do czyszczenia skór- Colourlock strong cleaner, Gliptone GT12 5. preparat do usuwania insektów i ptasich odchodów-Shiny Garage Bug Off Insect Remover
AlCapone88 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Jestem zainteresowany testem podobnym 1:wosk w płynie- 2 szampon 3:preparat do metalicznych zanieczyszczeń- 7. preparat do czyszczenia szyb 9. preparat do czyszczenia komory silnika- 10. preparat do czyszczenia wnętrza- 12. preparat do czyszczenia skór- 5. preparat do usuwania insektów i ptasich odchodów-
Rafal Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Chętnie sprawdzę 6. Niewidzialna Wycieraczka
WieckowskiArtur Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Witam Jestem z Wrocławia , byłbym w stanie ztestować : 1. wosk w płynie 3. preparat do metalicznych zanieczyszczeń 4. preparat do usuwania smoły i podobnych zanieczyszczeń 5. preparat do usuwania insektów i ptasich odchodów 6. niewidzialna wycieraczka 7. preparat do czyszczenia szyb 8. preparat do usuwania zabrudzeń z klocków hamulcowych 9. preparat do czyszczenia komory silnika 10. preparat do czyszczenia wnętrza 11. preparat do czyszczenia wnętrza
Rekomendowane odpowiedzi