xMarcin95x Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Mainz Embellish Embellish to mieszanka naturalnych olejków i wosków, która czyści i pielęgnuje skórzane tapicerki.Embellish pozostawia satynową warstwę która pielęgnuje i wydłuża trwałość skór. - Najwyższej jakości naturalne olejki - Zapach skóry - Czyści i odświeża skórę - Wydłuża trwałość skóry - Pozostawia satynowe wykończenie Wskazówki dotyczące użycia: Rozprowadź preparat przy pomocy ściereczki z mikrofibry i pozostaw na 5 minut, aby preparat mógł wniknąć w strukturę skóry. Pozostałości zetrzyj przy pomocy suchej ściereczki. Przed użyciem przetestuj preparat na niewielkiej, mało widocznej powierzchni. Przed użyciem: Podsumowanie: Jak widać na ostatniej fotce, Embellish zebrał co nieco. Rozprowadza się bardzo fajnie, zapach i konsystencja na + . Po użyciu skóra stała się satynowa tak jak deklaruje producent i co najważniejsze nie jest ślisko. Jest to pierwszy produkt do czyszczenia/zabezpieczenia skóry z którym miałem okazję pracować więc nie jestem w stanie porównać go do "czołówki", ale na mnie Embellish zrobił bardzo pozytywne wrażenie. Dzięki za możliwość przeprowadzenia testu.
Rekomendowane odpowiedzi