detailingservice Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Jestem mocno przewrażliwiony na punkcie wszelakich fabriców. Większość nie działa albo działa słabo. Liderem dla mnie jest Gtechniq I1 którego zawsze stawiam jako numer jeden. Tym bardziej pozytywnie jak na razie zaskoczył mnie ten jegomość. Ktoś to miał może czy jest to nowość?
One Love Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 nowość to to nie jest, widziałem kilka razy na ebayu (uk) zestawy razem z ceramiką co do skuteczności nie wiem, foto z netu
detailingservice Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Dlatego pytam Nie spotkałem się z tym wcześniej i szukam więcej info. Póki co net nic nie zwraca.
AlCapone88 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Też jestem ciekaw opini tego zestawu... jak ktoś ma jakieś informacje to proszę pisać nawet myślałem nad założeniem takiego tematu bo mam taki zestaw i jak zrobi się cieplej to pewnie zaaplikuje się na auto Te zestawy z tego co się dowiedziałem w kilku krajach tylko są i cieszą się pozytywną opinią lecz sam jeszcze nie powiem zbyt wiele... dopuki nie przetestuje.
detailingservice Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 A co masz konkretnie?
AlCapone88 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Zestaw jak na zdjęciu. Ogólnie początkowo było to prostokątnych płaskich kartonach obecnie chyba robią kartony takie jak na zdjęciach. Dlatego można spotkać np. 2 wersje opakowań. Masz to czy dopiero rozglądasz się za tym produktem ?
detailingservice Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Mam wszystko w Williams'a Większości nie ruszyłem. A jeśli mogę zapytać gdzie kupiłeś? Bo z tego co wiem słabo z dystrybucją jest. Ja dostałem w gifcie od W.
AlCapone88 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Też mam te całe zestawy jak pisałem. Kupione normalnie z orginalnej dystrybucji. Nie mam pewności na obecną chwile bo czasy się zmieniają lecz jak to sie kupuje to z położeniem na auto w filiach detalingu. ( Ceramic pro 9H podobnie stosował ) chociaż idzie to kupić normalnie lecz trzeba wiedzieć gdzie Masz może instrukcje obsługi do tego spolczoną ? też masz certyfikat w środku.
detailingservice Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Z tego co wiem, już nie można normalnie zakupić. Pozostały dwie firmy które to sprzedają. Co by nie robić off, poczekajmy na resztę opinii jeśli będą. Jestem bardzo ciekawy. A o ceramice napiszę w innym wątku (uprzedzając pytania)
Blaszak Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 Ktoś coś na temat powłok williamsa? ceramika, tapicerka?
Rekomendowane odpowiedzi