jarekrk Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Czeka mnie zakup rotacji, i najpierw miał to być Krauus P7, ale chyba wole dopłacić 2-3 stówy i mieć coś nie chińskiego. Zaciekawił mnie Bosch GPO 14 CE ale nie ma prawie o niej żadnych opinii, zastanawiam się czemu? Czy jakiś parametr w niej ją deklasuje wśród makity/hitachi, że każdy wybiera sprawdzone opcję? Bosch daje 3 lata gwarancji na serie profesjonalną, ma stabilizację, obroty od 750, waży też mniej niż makita/hitachi, wydaje się fajną maszyną ale wolę coś dowiedzieć się o niej zanim ją kupie, aby nie było później żadnej niespodzianki.
Praetorian Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Przyłączam się do pytania, mam opcję kupienia tej polerki w dobrej monecie i rozkminiam możliwe opcje.
Gixxerjunkie Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Nie wiem jak ta dokładnie, ale u mnie w pracy leży praktycznie nowa Bosch Gex 150 Turbo orbitalna. Miałem ją kilka razy w ręku i potem nigdy więcej z niej nie skorzystałem. Nakładałem nią Hi tech Yellow Wax i jak dla mnie to kiepsko jej to szło. Praetorian podejdź do Statora we Wrocławiu, możliwe, że mają ją na miejscu to sobie weźmiesz ją do ręki chociaż. Mi powiedzieli, że kiedyś Bosch był dobrą marką, a teraz to Skil czy Bosch czy nawet Dremel to ta sama firma.
Gixxerjunkie Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 http://www.autopflegeforum.eu/portal/in ... ofessional Tu jakieś dwa słowa o niej
Praetorian Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 No dzięki, coś tam zawsze pomoże taka recenzja. Ja pracuję praktycznie tylko na Boschu niebieskim. Maszyny są dość głośne to jest fakt, ale jakościowo jak dla mnie nie do przebicia. Mógłbym o nich chyba książkę napisać. Gixxer, dzięki, akurat to rzut kamieniem od mojej pracy, więc może podjadę zobaczyć.
Rekomendowane odpowiedzi