Elwood Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Witajcie, po oderwaniu znaczka został mi po nim ślad wygląda jak wżer a żadna chemia tego nie rusza próbowałem go też ręcznie usunąć pastą G3 ale praktycznie nic to nie dało. Więc proszę was o radę jak się tego pozbyć z góry dziękuję za odpowiedzi. https://www.dropbox.com/s/lxxqvxyfnue8f ... 9.jpg?dl=0
Barman Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 polerka powinna pomóc ja jak zrywałem u siebie to menzerna 500 i 3000 śladu nie ma po znaczku. oczywiście maszyną
Elwood Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 właśnie ten wżer jest wyraźnie wyczuwalny pod paznokciem i boję się że przy polerce może dojść do przebicia lakieru
rafalk Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Kolego, czy auto było malowane? To może być odcięcie lakieru bezbarwnego, które powstało podczas malowania bez ściągania znaczków.
SzaKal Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Heh nadlać klaru, proszę o rozwinięcie ...
Elwood Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Auto na 100% nigdy nie lakierowane już prędzej bym obstawiał wżery po kleju, nadlac czyli wypełnić klarem?
Rekomendowane odpowiedzi