mateuszk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam, szukam jakichś opinii na temat latareczki Rupes LL150. Zastosowanie wyłącznie do celów prywatnych. Zakładam, że źle dotarty wosk (mazy) również uda sie taką latareczką dojrzeć.
zegarek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Testowałem tą latarkę i porównywałem do tych co używam na codzień. Widać wszystko co potrzeba przy inspekcji lakieru, mazy jak najbardziej też. Jest bardzo lekka i poręczna. Można sobie ją też przypiąć do koszuli
mateuszk Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzięki za opinię. Brinkmanna nie dostanę w PL i jest większych gabarytów. Czyli mówisz, że produkt jest dobry i warto sobie taką sprawić ?
zegarek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Moim zdaniem tego typu ledy są lepsze od Brinkmanna do inspekcji lakieru, bo uwypuklają więcej rys. Czy warto, to nie wiem, bo każdemu co innego odpowiada, ale na pewno produkt jest dobry. Do plusów tej latarki jeszcze dodam, że charakterystyka włącznika jest bardzo wygodna. Jest normalne on/off na kliknięcie, a oprócz tego latarka włącza się już jak tylko zacznie się naciskać przycisk bez konieczności klikania. Praktycznie przykładasz palec i już świeci, puszczasz i nie świeci Małym minusem jest, że jest na 2 x AAA, więc czas świecenia nie będzie pewnie imponujący, ale coś za coś.
Rekomendowane odpowiedzi