kafi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam Przeczytałem na forum że do zabezpieczenia po polerce reflektorów bardzo dobrą alternatywą zamiast lakierowania szkieł jest nałożenie kwarcu lub ceramiki. Chciałem zakupić coś porządnego i doradzono mi Ceramic Pro 9h, poczytałem opinie i zdecydowałem się na zakup, Po kontakcie z dystrybutorem okazało się że produkt ten nie jest przeznaczony do sprzedaży detalicznej. Czy ktoś może pomóc w zakupie tego środka albo doradzić inny kwarc lub ceramike? Zależy mi na produkcie najlepszym jakościowo by po nałożeniu na przezroczysty reflektor była idealnie przezroczysta. Z góry dziękuję za odpowiedzi
MCK Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Bez problemu możesz położyć 2 warstwy Ceramic Pro Light. Ewentualnie wybierz się do autoryzowanego studia (lista na ceramicpro.pl) i myślę, że oni bez problemu nałożą Ci 9H za odpowiednią zapłatą.
Romi81 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 A wiesz może MCK lub ktokolwiek inny ile taka opłata może wynieść?
MCK Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Jeżeli reflektory są do roboty (nie wypolerowane) to myślę, że koszt ok. 150-200zł. Jeżeli są przygotowane to 50-100zł.
Dystrybutor SuperShine Opublikowano 17 Lutego 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 A ja bym polecał do reflektorów Ceramic Pro Plastic. Reflektor masz wykonany z poliwęglanu.
Abes125 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 A do felg? Co polecacie do zabezpieczenia felg?
Artih Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 A ja bym polecił (jak już się uparłeś na 9H) inne powłoki o tej twardości Przecież są takie nawet ogólnie dostępne.
Rekomendowane odpowiedzi