pawsonex Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam, chciałem wam pokazać taką troche inną alternatywe mycia , osobiscie byłem i uwazam ze jest dobra na lekkie lub średnie zabrudzenia , żeby nie wstępne mycie karcherem to by nic z tego nie było ale za to fajnie wygląda
atvmmz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja myślę, że przez tą szczotkę nic z tego nie będzie
pawsonex Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dodam że wjazd kosztuje 20 zł , suszarka niby robi dobry wiatr ale jednak zostają drobne rozjechane kropelki wody tylko że strach wycierac jak nie ma pewności czy auto dobrze umyte, jedyne rozwiązanie to osuszać przyklepanym ręcznikiem ale tez trzeba mieć na uwadze ze będziemy karmić nasze fibry chemią , ja swojego auta nie wycierałem a na drugi dzięń miałem ładne zaschniete kreski z rozjechanych kropli o kolorze mleczno biały dubaj , oczywiście auto nie dostało zadnego słońca i dosychało w garażu
Barman Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 nic nie zastąpi piany i później 2 wiadra.
Mess Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 pawsonex, Gdzie tu bezdotykowość procesu jak wjechał ze szczotą na lakier po wstępnym płukaniu ?
_mefju_ Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Byłem tam, oczywiście nie swoim autem, i na początku pytają czy mogą użyć szczotek.
Rekomendowane odpowiedzi