yoz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam Czy znacie dobry zakład który jest w stanie zregenerować porysowane felgi. Rysy nie są duże raz zachciało mi się zrobić off road i porysowałem felgę.
cubstone Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jeśli pod pojęciem regeneracja rozumiesz lakierowanie, to zajmuje się tym firma Kijanka w Kielcach. Działają w dwóch miejscach, wygoogluj sobie. Jeśli zaś chodzi Ci o detailing i spolerowanie samych rys, to żadnego takiego zakładu w Kielcach nie znam.
yoz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cześć Wg mnie wystarczy lakierowanie. Felga jest przerysowana bo zahaczyłem o jakieś gałęzie. Zakład znajdę dzięki za pomoc wiedziałem że oni robią ale szukałem kogoś z polecenia. A możesz polecić dobrego blacharza w kielcach
cubstone Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 W Kielcach nie, ale mogę polecić kogoś niedaleko. Jak coś to PW.
Slovak Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zapytaj na wulkanizacji w Skorzeszycach, kupowałem u nich swoje felgi, a z tego co wiem, to też piaskują i malują felgi . https://plus.google.com/106218822842423 ... bout?hl=pl
Rekomendowane odpowiedzi