Rafal Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 coobah, powiedz mi jeszcze po jakim czasie docierałeś fibrą powłokę?? Na YouTube jest film z aplikacji i tam po 20 minutach, a technika wujka grubego, o którym wspominasz, mówi że po 5 minutach, na opakowaniu jest jedynie napisane, aby po 5 minutach sprawdzić czy powłoka została równo nałożona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Rafal, rozcierałem delikatnie po około 5-7 minutach od nałożenia na panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 fotka maski mnie zniszczyła..odbicie takie że wygląda choćby te drzewo s maski wyrastało -dobra robota, jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mam taką samą ibizke i aż korci żeby mocniej ją przyciąć. Super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mam taką samą ibizke i aż korci żeby mocniej ją przyciąć. Super robota Tu nie ma, że korci.. Trzeba ciąć Fajnie, że się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi