knefelson Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 czesc, koledzy macie jakies sprawdzone sposoby na czyszczenie wygluszenia maski? material jest na tyle delikatny, ze ekstraktor odpada- bo rozwarswia, valeting tez nie zdaje egzaminu, nie wiem jak sie do tematu zabrac
_jedrek_ Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 czesc,koledzy macie jakies sprawdzone sposoby na czyszczenie wygluszenia maski? material jest na tyle delikatny, ze ekstraktor odpada- bo rozwarswia, valeting tez nie zdaje egzaminu, nie wiem jak sie do tematu zabrac ja swoje demontowalem i pralem w wannie nic sie nie rozwarstwilo.
Tomek WRO Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 _jedrek_, ale są takie, które łatwo rozwalają się. Ja swoją uszkodziłem od samego machania/trzepania z syfu. knefelson, trafił pewnie na taką
knefelson Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 no dokladnie, mam kilka takich wygluszen z ktorymi sa problemy, ale najgorzej jest z passatem b5, nawet samo odkurzanie odpada a o kompieli w wannie moge zapomniec
AlCapone88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Ja kiedyś w poprzednim aucie to odkurzyłem i nasączyłem wodą z szamponem. po wyschnięciu wszystko się trzymało ładnie.
cptolgierd Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Spróbuj z nią tak jakbyś obchodził się z podsufitką. Delikatnie nasączona mikrofibra lub kilka psiknięć, szczoteczka do paznokci i biała mikrofibra/szmata/pielucha.
AlCapone88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Zależy jak mocno zanieczyszczona żeby nie wyszło że tak delikatnie trzeba będzie nagle mocniej przyciskać. Więc metoda prób i błędów i powinno wyjsć ok.
Rekomendowane odpowiedzi