theOne Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Jestem załamany, bo samochód to moje oczko w głowie, oczywiście szkody zrobione są przez innego użytkownika auta... Zastanawiam się czy zrobić to w salonie z AC (wtedy polecą zniżki, będą malować więcej niż po jednym elemencie ) czy próbować szczęścia z lakierowaniem smart? Jestem z Wrocławia i wiem tylko o 3 salonach S-PLUS i Flesh Car - o tym ostatnim słyszałem złe opinie. O S-PLUSACH wrocławskich nie ma nic. Ma ktoś pomysł gdzie to zrobić we Wrocławiu lub w okolicach? przedni zderzak http://zapodaj.net/41cff7c7a6cf8.jpg.html tylny zderzak http://zapodaj.net/54035aaf03619.jpg.html http://zapodaj.net/a1091b1ad38ae.jpg.html
Yasiek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 theOne, przedni raczej nie da rady zrobić smart repair... Tam trzeba będzie lakierować. ASO bardzo często mają marne lakiernie więc tam radziłbym odpuścić. Popytaj o polecanych lakierników u siebie w mieście.
theOne Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Ale to lakierowanie miejscowe nie da rady na przednim? Nie chcę ciachać lakierem kilku elementów
iljash Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Moim zdaniem kazdy ogarniety Ci powie, ze smart repair z przodu to bezsens totalny i caly element trzeba robic
theOne Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 no ale wtedy nie obędzie się bez cieniowania reszty elementów...
Kubz Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 no ale wtedy nie obędzie się bez cieniowania reszty elementów... Biorąc pod uwagę to, że nawet na FABRYCZNIE NOWYCH autach, różnica odcieni na elementach plastikowych (zderzaki) i reszcie elementów jest widoczna, to nie bawiłbym się w żadne cieniowanie. Oddaj do ogarniętego lakiernika, który możliwie dobrze dobierze odcień.
theOne Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Może ktoś polecić ogarniętego lakiernika z Wrocławia lub okolic?
BRAXTONPL Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 spokojnie, pomalował bym po kawałku zderzaka i by nawet nie było widać
miodek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 theOne, Ja polecam "garaż czarodzieja" w Świdnicy, zobacz na stronie realizacje. Mój tato robił naprawę zderzaka u niego, uszkodzenie zderzaka było gorsze niż na pierwszym zdjęciu pokazanym przez Ciebie. Na moje oko wyszło idealnie choć upierdliwy z latarkami i po godzinie przyglądania dopatrzy się naprawy. Robota super moim zdaniem a malowany był tylko fragment zderzaka.
BRAXTONPL Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 to jeśli czarna perła wyszła idealnie to tylko aby ziarno w metalliku na sreberku sie zgadzało to będziesz zadowolony
theOne Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Myślę, że akurat czarna perła jest stosunkowo "łatwym kolorem", na pewno lepsza niż mój srebrny wyśle zdjecie i zobacze jaki werdykt. Dzięki za propozycje.
Rekomendowane odpowiedzi