Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest ktos z holandii?

można by sie spotkać, pogadać, może razem zepsuć jakieś auto :mrgreen::evil::kox::ad:

Opublikowano

z Rotterdamu tyle co do niemieckiej granicy ok 140km :-]

jak sie zbierze grupka to może Cie Piotrze odwiedzimy jeśli nie masz nic przeciwko ;)

Byłbym wielce rad mogąc zobaczyc Cie w akcji. Twoje prace/testy/wiedza wymiatają :good:

Opublikowano

Panowie ja również chetny na tego typu spotkania. Jestem z Hagi ale chwilowo przebywam w amsterdamskim szpitalu. Jak stane na nogi chetnie sie spotkam.

Opublikowano

Taka postawe to rozumiem. Dunga to jak narazie jest nas dwoch:-) moze ktos dolaczy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak sie temat rozwinał?

Czy zaproszenie do Brukseli wciaż jest aktualne? :o

• 2 lata później...
Opublikowano

Bo szukam kogoś z BE (najlepiej okolice Brukseli) kto mógłby rzucić okiem na moją Mazdę i ewentualnie podjąć się korekty lakieru :)

Opublikowano

Pozdrowionka z Amsterdamu, też działam w temacie więc mogę pomóc :) Chętnie też przeznaczę weekend na jakieś spoty.

Opublikowano

Jestem zupełnie zielony niestety :) Wnetrze potrafie ogarnac sam (po wielu tygodniach lektury forum), ale lakieru sie nie podejmę, zarowno z uwagi na brak sprzetu jak i umiejetnosci:) WIem, ze kiedys w Belgii byl ASDEC ale po przeprowadzce za ocean chyba nic nie zostalo :(

• 2 tygodnie później...