freshbratek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam potrzebuje szybko i skutecznie usunąć wosk z listew bocznych mojego auta. plastiki te są porowate przez co ciężko się tego pozbyć ;/ słyszałem że przy pomocy Turtle Wax ICE - ultranowoczesny wosk w płynie można się tego problemu pozbyć. chyba że znacie jakieś inne równie skuteczne metody??
Kubz Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Masło orzechowe albo apc i magiczna gąbeczka.
freshbratek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 masło orzechowe - takie do jedzenia??? to jakiś domowy patent ??
Kubz Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tak, takie do jedzenia więc po robocie można się nim uraczyć. Sprawdzony patent
freshbratek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 no dobra a jak sie tym pracuje - podaj opis działania:) nałożyć i czekać , czy może od razu po nałożeniu trzeć ??
luq92 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 freshbratek, troszkę na szmatkę i wcierać.
kandy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Mi osobiście pomógł PB Trim Restorer. Rok temu jak jeszcze nie bawiłem się w kosmetykę przez przypadek przejechałem woskiem po plastiku i nie mogłem tego ruszyć. Po roku zastosowałem ww specyfik i po dwóch/trzech aplikacjach, w przeciągu 2 miesięcy, nie ma śladu po wosku
citrofan Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 plyn do naczyn ludwik,najlepiej myc koncentratem
Rekomendowane odpowiedzi