Manniek66 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witajcie, czy jest na tym forum ktoś ze Szczecina ? Szukam pomocy przy korekcie mojego autka, chciałem kupić zestaw kosmetyków do korekty ale po podliczeniu rachunku jakoś odbiegłem od tego tematu. Głównie zależy mi na korekcie lakieru, nie dysponuję odpowiednimi pastami, polerką mechaniczną itp. a chciałbym żeby autko na nowo odzyskało swój blask W szczecinie nie ma dobrej firmy zajmującej się takimi rzeczami więc zgłaszam się do Was koledzy. Woski itp. to już sam sobie kupie i nałożę. Proszę o wiadomość w temacie lub na priv ze szczegółami dotyczącymi ceny. Oczywiście jeśli będzie taka możliwość to bardzo chętne pomogę przy pracach A oto pacjent: Pozdrowionka Bartek
malypb Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Przyjedź na zwiedzanie Brukseli Wtedy zajmiemy się Twoim autkiem, pokażemy co i jak, popróbujesz maszyn, itp. itd...
Sabat Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Niestety ostatnio nie mam czasu, Zagadaj do użytkownika Royal Szczecin
Rekomendowane odpowiedzi