Anperis Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam, czy ktoś stosuje ten specyfik ? Kupiłem z myślą o fabrycznych felgach aluminiowych. Niestety po doczytaniu etykietki widnieje tam informacja, że do felg aluminiowych należy stosować inny specyfik.. Trochę to wprowadza w błąd. http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=285 Ponadto piszą, że nie zawiera kwasów, jednak na etykiecie jest sprzeczna informacja. Ktośsię wypowie?
MarrciN Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Anperis, ta informacja jest o tym, aby nie stosować preparatu na gołe aluminium (felgi polerowane). Na polakierowane felgi aluminiowe możesz go jak najbardziej stosować.
kicker1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Anperis, ta informacja jest o tym, aby nie stosować preparatu na gołe aluminium (felgi polerowane). Producent piszę "• Bezpieczny dla felg chromowych, polerowanych, wieloczęściowych"
MarrciN Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 No to jest błąd w etykiecie dystrybutora
SewerynD Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 http://www.meguiars.com/en/automotive/p ... e-cleaner/ Najeżdżasz kursorem na znaczki poniżej product benefits.
Anperis Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie, informacja prosto od polskiego dystrybutora: "Tak produkt nadaje się do felg aluminiowych. Odczyn tego produktu nie jest kwaśny i jest bezpieczny do wszystkich rodzajów felg. Faktycznie na etykiecie produktu jest napisane, że zawiera kwas, niestety tekst jest niefortunnie przetłumaczony."
oskarr17 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 spokojnie możesz używać... ja kupiłem i jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi