Tworek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 KLIKNIJ HD ! Za wiele nie ma co się tu rozpisywać, wystarczy popatrzeć Kilka słów od producenta : Shiny Garage Iron Off to produkt, usuwający metaliczne zanieczyszczenia. Bez trudu usuwa wżarte cząsteczki rdzy i metalu z powierzchni malowanych, szkła, gumy i chromu. Idealny do wstępnego oczyszczenia lakieru. Podczas aplikacji zachodzi reakcja w wyniku, której produkt zaczyna "krwawić". UWAGA! Produkt nie może być stosowany na rozgrzaną powierzchnię, stosowany w cieniu. W przypadku takich elementów jak szkło, plastik, guma, chrom czy aluminium, sprawdzić w niewidocznym miejscu przez użyciem. Stosować w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, używać rękawic ochronnych. Pojemność 500m Kilka kadrów z akcji czyszczenia Preparaty do dekontaminacji różnych producentów, zaczynają doganiać każdemu dobrze znanego Iron-X, i miedzy nimi jest właśnie Shiny Garage Iron Off Bleeding . Śmierdzi bo ma śmierdzieć, a działa tak jak widać na przedstawionym materiale. Dodam jeszcze tylko od siebie, że to co zostało w rowkach, to moje słabe przygotowanie się do akcji czyszczenia, zabrakło przy pracy małego pędzelka. Chcesz tanio, dobrze i bezstresowo wyczyścić felgi, wybierz Iron Off Bleeding od Shiny Garage. Był to test drugiej wersji Iron Off, dojechała do mnie już trzecia wersja, więc test niebawem. KLIKNIJ HD ! Do następnego !
Ornari Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jak rozpoznać wersję którą się ma ?? Bo ja mam chyba wersję pierwszą i nie mogę powiedzieć złego słowa. Stosunek jakość do ceny jak zwykle na wysoki poziomie
ShinyGarage Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Iron V3 ma na opakowaniu naklejkę nowa formuła, ma również lekko różowy kolor.
MarrciN Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 ShinyGarage, a oprócz tego jakie zmiany jeszcze nastąpiły?
lakikwap Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Szkoda ze odrazu nie daliscie dobrej wersji po porzednich wersjach (do niczego) nie mam ochoty sprawdzac znow tej szkoda bo bardzo bardzo lubie wasze produkty i z wielu innych korzystam litrami
ShinyGarage Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 lakikwap, produkty z czasem ewoluują, to co pół roku temu było ok, dziś już jest niewystarczające, cały czas się uczymy, zbieramy opinie klientów i pod tym kątem udoskonalamy lub tworzymy nowe produkty. Mając obecną wiedzę pół roku wcześniej, na pewno wprowadzilibyśmy odpowiedniego Irona już wtedy.
Rekomendowane odpowiedzi