MrcinKsi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kolejny test produktu BLINK firmy SNB Do testu dostałem 3 buteleczki APC o różnych zapachach: - pomarańcz, - wiśnia, - cytryna. Każdy z zapachów przyjemny i naprawdę dobrze odczuwalny podczas pracy z nim. Otrzymaną próbkę ok. 50 ml rozcieńczyłem 1:1 u celu usunięcia trudnych zabrudzeń. Rywalem był chyba przez wszystkich zanany Nielsen Cyclone, rozcieńczony w takim samym stosunku. invia immagini Opis produktów: -APC BLINK "Seria APC raczej stworzona do stałej pielęgnacji niż zabijania "Szczurów" nie da się ich porównać do HD Surfexa itp raczej w druga stronę Cyclone itp . idealnie nadaje się do felg z polerowanym rantem nigdy nam się nic złego nie wydarzyło" - APC Nielsen "Nielsen Cyclone to produkt typu APC (All Purpose Cleaner ) w zależności od rozdzieńczenia nadaje się dousuwania zabrudzeń w komorze silnika , mycia plastikowych elementów wnetrza ,tapicerki oraz do mycia karoseri dobrze czyści oraz odtłuszcza myte elementy" Obiektem do testowania były wnęki lamp tylnych w moim aucie, jako że żadko kiedy tam się zagląda to i brudu sporo Lewa strona przypadła APC Blink Przed caricare immagini image share upload Aplikujemy środek i pędzelek w ruch hostare immagini free image hosting image share upload immagini host immagini Po dokładnym spłukaniu, efekt końcowy tak wygląda hosting immagini free image upload image hosting Jak na jednokrotną aplikację produkt poradził sobie bardzo dobrze. Więcej wniosków na koniec Czas na prawą stronę i APC od NC Przed invia immagini image hosting Aplikujemy i pędzlujemy upload immagini image share Efekt po upload image share image share Efekt jak każdy widzi, na pewno niezadowalający Podsumowując : APC Blink trochę gorzej się pieni (ale tylko trochę gorzej), za to lepiej domywa. O zapachu to już więcej nie będę się rozpisywał bo chłopcy z SNB lepiej stonować go nie mogli Jeśli cena będzie porównywalna do Nielena to na 100% wybrał bym Blink. Co do pozostawiania po sobie jakiś zacieków czy białych plam, to nic takiego nie zauważyłem, a nawet z ciekawości pozwoliłem na zaschnięcie i po ponownym psiknięciu i przetarciu pędzelkiem nie nie zostało. Dziękuje za uwagę
markus78 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Bardzo przyjemny test. Dzięki za pomoc, właśnie jestem na etapie szukania APC. teraz już wiem co kupić
sebba75 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 MrcinKsi bardzo dziękuję za kolejny test PS. Ktory zapach APC jest najciekawszy twoim zdaniem ?
MrcinKsi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zapach kwestia gustu mi osobiście pasuje pomarańcz
sebba75 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zapach kwestia gustu mi osobiście pasuje pomarańcz Osobiście wole >Cherry
kamilgt Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 sebba75, w jakim rozcieńczeniu używać do plastików we wnętrzu przed nałożeniem dressingu? 1:5?
sebba75 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 sebba75, w jakim rozcieńczeniu używać do plastików we wnętrzu przed nałożeniem dressingu? 1:5? Myślę ze będzie dobrze chyba ze plastiki bardzo zabrudzone i w Plaku
Rekomendowane odpowiedzi