Seweryn80 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, mam taką pompę z silnikiem jest to z myjni automatycznej Christ ale mam problem jak to ma działać. Pompa daję ciśnienie cały czas na przelew prawie 200 bar, pod czas pracy mam około 140-160 bar na lancy z myjki macallister z Castoramy, problem bo chodzi silnik cały czas i mocno się grzeje jak zrobić wyłącznik ciśnieniowy co zamontować jak wpiąć sterowanie itp.
mlodycom Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 na tym forum są spece od aut, lakierów itp., itd. to pytanie myślę powinieneś zadać tam gdzie są spece od elektroniki czyli : elektroda.pl powodzenia
Seweryn80 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wiem, ale na pewno znajdzie się ktoś kto ma pojęcie w takim temacie.
eratez Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Może jakiś presostat na wyjściu
Seweryn80 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 ok nici z myjki nie mam na to czasu http://olx.pl/oferta/pompa-cat-pomps-z- ... 637LF.html
Rekomendowane odpowiedzi