kubik Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jeżeli kombinacje którymi zwykle się podchodziło do aut nie robiło wrażenia na lakierze,to ceramika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efeb Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Praca godna uwagi Silnik nie wymagał higieny? ps. ciekawe auto a tak zaniedbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flips13 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Silnik nie wymagał higieny? Wymagał, ale brakło na to czasu, może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fajny projekcik, kupa roboty, wiem coś o tym. Czy ja dobrze widzę że pedały zostawiłeś nietknięte??? Jeżeli kombinacje którymi zwykle się podchodziło do aut nie robiło wrażenia na lakierze,to ceramika Lakier na 100% ceramik - miałem takiego ML-a. Co do samej pracy nad nim, to wcale nie jest taki "ceramiczny" jakby wskazywała nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi