alexz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam. Wylał mi się olejek zapachowy AmbiPure na połuskujący plastik deski rozdzielczej i zostawił po starciu zacieku taki ślad https://www.dropbox.com/s/y3a3rcyyn6h953n/cytryna.jpg Nie wiem, czy coś da się z tym jeszcze zrobić? Czy to jest tak żrące, że wyżarło lakier z tego plastiku? Wokół czarnego śladu są takie jakby resztki folii, ale nie wiem czy to pozostałości tego olejku czy złuszczony lakier? Pomóżcie! Z góry dzięki
kamilgt Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zdejmij panel, oklej podobną folią i po problemie
alexz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Właśnie przed chwila dostałem taką propozycje od znajomego i tak będzie chyba faktycznie najlepiej hehe
knefelson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 tak btw. to kumplowi na myjni kolezanka odwrocila do gory nogami ambi pur i wsadzila w takiej pozycji do kratki nawiewu, czego efektem bylo wylanie plynu i w konsekwencji cala guma zeszla z panelu przy radiu, radio zalane i zwarcie w instalacji
Rekomendowane odpowiedzi