Mateusz LKR Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam Przedstawiam test piany Valet PRO Advanced Snow foam Steżenie 50 ml piany na 1 litr zimnej wody Opryskiwacz ogrodowy Kwasar. Nałożyłem dwie delikatne warstwy ,aby zużyć cały opryskiwacz. Nie ma efetu WOW jak to robią pianownice, nie ma gęstej piany i tego całego puchu ,bo nie o to tutaj chodziło. Piana myślę ,że spisała się bardzo dobrze i jako pre wash jak najbardziej mogę polecić. Cięższe zabrudzenia jak pył hamulcowy z wnęk kołpaków może za dobrze nie usuneła (zwłaszcza na przednich kołach ,gdzie zbiera się go najwięcej) ,to na lakierze sobie poradziła elegancko. Lakier nie woskowany. Niestety nie mam zdjęć z tego jak ta piana pracuje po oprysku na lakierze, gdyż cały czas nagrywany był filmik. Skromne zbliżenia ukazane są właśnie na filmie. Kolejny test będzie z udziałem pianownicy PA. Przy okazji poszukam jakiś innych pian i zrobi się ciekawsze testy. Dzięku za uwagę. Pozdrawiam ,Mateusz! Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=RqExhdFpT18 Galeria:
Rekomendowane odpowiedzi