martinezzg Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 czy ktos z kolegów zna ten zakład może? carspa? http://www.carspa.katowice.pl/
Ar3k Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Hmmmmm STRONA W BUDOWIE do 9.10.2013. Przepraszamy a mamy 12 stycznia 2014 Cenniki to skany na innym serwerze . Jeśli działają tak jaka wygląda ich strona to hmmmmm Mają 6 letnią powłokę :-)
diablo228 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 super cennik cennik określa ich stan usług wykonywanych
samba-77 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Trochę późno ale wiem coś o nich. Oddałem tam Audi A6 czarny metalik. Odebrany 19.04.2014 Korekta lakieru wygląda tam tak jak ja sam zrobiłem sobie lakier Plastmalem za 8pln Środek wyglądał jak posmarowany olejem jadalnym-taki tłusty,nieźle się wkur....m. Pracownik stwierdził,że niektórzy lubią jak się błyszczy. Wytarli jest ok. Szyby w środku umyte po dwóch dniach podczas jazdy pod słońce same tłuste mazy. Tapicerka miała być wyprana,po otwarciu drzwi pasażera plama na siedzeniu. Pracownik stwierdza,że cyt. "po praniu mogą wyjść plamy" Ja myślałem,że mają zejść. Na 99% nie prali,o impregnacji nie wspomnę. Ogólnie totalna lipa jak za taką kasę,kupiłem to na grouponie za 499pln. Wartość 1000pln Ogólnie prace oceniam na max 100pln Właściciel bardzo miły obiecał poprawki,nie wiem tylko czy mam domagać się korekty lakieru przy profesjonalizmie pracowników tego "car spa" Obawiam się większych szkód niż pożytku. Miał być to pakiet VIP http://www.groupon.pl/oferty/sosnowiec/ ... e/32541755
kuflik Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 samba-77, a czego się spodziewałeś firmie podszywającej się pod znaną firmę?
diablo228 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 hah kolego no to dostałeś pakiet VIP
Rekomendowane odpowiedzi